Intrebari frecvente

Oferiti servicii de transport doar in Bucuresti ?

MOD EXPRES INTERTRANS ofera servicii de transport atat pe plan intern, cat si international. Punem la dispozitia clientilor autovehicule specializate pentru ca obiectele personale ce le detineti sa ajunga intr-un timp scurt la destinatie.


As dori sa transport produse de mici dimensiuni. In acest caz, oferiti cumva si servicii de ambalare ?

Compania noastra poate transporta orice tip de marfa, indiferent de categoria din care face parte, dar nu cu greutate mai mica de 5 kg. Pentru ca produsele de mici dimensiuni sa fie transportate in cele mai bune conditii, punem la dispozitia clientului servicii de impachetare, despachetare, montaj sau demontaj. Acest serviciu este optional si se axeaza pe orice tip de marfa de minim 5 kg !


As dori asigurare pentru marfa transportata. Oferiti asa ceva ?

Fiind specializati pe transportul de marfa, dorim sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. Pentru ca satisfactia clientilor nostri sa fie una garantata, oferim asigurare de transport pentru orice tip de produse.


Transportati marfuri perisabile sau periculoase ?

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri garantia ca marfa data spre a fi transportata va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii de siguranta. Pentru produsele perisabile oferim conditii de transport si clima specifice fiecarei marfi in parte, punand la dispozitie camioane pentru transport frigorific sau izoterme. Pentru marfa periculoasa, detine camioane cu abilitare ADR.


Daca doresc ca marfa sa fie ambalata, ce materiale utilizati pentru acest lucru ?

Pentru ca marfa sa fie transportata in cele mai bune conditii de siguranta, punem la dispozitie serviciu de ambalare. Ambalarea se realizeaza cu ajutorul urmatoarelor materiale: folie strech, folii cu bule de aer, cutii din carton, scotch. Fiecare produs in parte va fi pus in cutii conform dimensiunii, cutie ce va fi etichetata corespunzator. Serviciul de ambalare este optional.


Ce autovehicule folositi pentru transportul de marfa ?

MOD EXPRES INTERTRANS va pune la dispozitie un parc auto specializat pentru transportul intern sau international. Astfel, detinem camioane de 20 tone, camioane cu prelata de dimensiuni diferite, camion cu remorca sau semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, semiremorca pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si dube simple, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase.


Sunt interesat de un transport de marfa. Cat poate dura un transport ?

Datorita faptului ca oferim servicii de transport atat intern, cat si international, durata totala a transportului nu il putem estima. Insa, informativ, transportul poate dura pana la 24 de ore daca se realizeaza pe teritoriul tarii, iar international pana la 1 saptamana. Pentru a va putea face o estimare corecta a duratei totale de transport, va rugam sa ne contactati.


Ce oferiti in plus fata de alte companii de transport ?

Compania noastra se afla pe piata de transport de peste 20 de ani. In tot acest interval de timp am dorit sa le oferim clientilor nostri servicii de transport de cea mai buna calitate. Oferim pentru transport o gama diversa de autovehicule, astfel incat putem transporta absolut orice tip de marfa. De asemenea, oferim asigurare pe toata durata transportului pentru marfurile transportate. Soferii nostri sunt specializati pentru transportul intern si international si detin toate atestatele necesare transportarii de marfa.

031.620.81.81